Kategorier
Bingo

Spela bingo och få pengar att spela för helt gratis!

Tänk att man kan registrera sig på en bingosajt och spela för riktiga pengar helt gratis och ha chansen att vinna stora summor på alla de jackpottar som finns. Att det överhuvudtaget är möjligt är något som man inte kan förstå men det är faktiskt något som flera bingosajter erbjuder sina nya kunder och idag tänkte vi berätta om en rätt ny bingosajt som heter Sola Bingo som har exakt detta erbjudande, alla nya spelare som registrerar sig får 100 kr på sitt konto att spela för direkt och man behöver inte göra någon insättning för att få pengarna.

Få 100 kr gratis hos Sola Bingo
Sola Bingo

Det finns ett rätt stort antal olika sorters bingo att välja bland hos Sola Bingo, hela 13 stycken och det är bland annat 75 och 90 bollars och andra sorters bingo som alla har sina egna regler och priserna på bingobrickorna skiftar även likaså storleken på vinsterna så det är bara att hoppa runt på deras webbsida och kolla runt och spela på de bingospel man tycker verkar intressanta.

Med tanke på att man får 100 kr helt gratis så har man ju chansen att prova på riktigt många bingospel och man kan spela länge. Ta nu del av detta erbjudanden, det är inte alltid man får gratis pengar helt utan insättning så passa på nu medan du har chansen!

100 kr gratis utan insättning hos Sola Bingo, klicka här nu!