Kategorier
Bingo

Spela bingo i mobilen hos MariaBingo

Jag hoppas iallafall att jag inte är den enda som så fort jag börjar tänka på denna bingosida ofrivilligt börjar nynna till sidans reklamlåt som innehåller just namnet Maria, så det var ju en väldigt bra marknadsföringsidé från deras sida så vi kan ju börja med att ge dom applåder för det.

Men sen går vi vidare till att tala om vilka fantastiska erbjudanden sidan erbjuder och då får vi nog faktiskt lov att applådera lite till. Här får du nämnligen 50kr att spela bingo för när du registrerar sig, helt utan krav på insättning, vilket innebär att du på en gång kan trampa in på valfritt bingorum och köpa så många bingobrickor du känner för.

MariaBingo har en superbra mobil-version av sin webbsida så för er som vill spela bingo i mobilen så rekommenderar jag starkt MariaBingo!

Spela bingo i mobilen hos MariaBingo

Gillar du slots och ännu mera gratis så får du dessutom 20 frisnurr i samband med registreringen, och som om det inte vore nog mina kära vänner så väntar lite extra på dig när du gör din första insättning – då får du hela 100% i insättningsbonus vilket dubblar din summa upp till 1000kr och så får du hela 80 frisnurr till att njuta av i casinot.

Chanserna är alltså ganska goda för att just du skulle kunna vara en av de kandidater som varje dag hoppas på någon av sidans mycket generösa vinster som uppgår i miljoner och som finns där i väntan på att bli hemtagen av någon lycklig en som bestämt sig för att spela lite just idag – och ha roligt på vägen dit!

Kan även tala om att det är väldigt resonabla människor du har att göra med på denna sida, har du någon fråga får du nämnligen svar väldigt snabbt och korrekt på dessa (jag har själv provat) och deras utbetalningar är riktigt smidiga.

Så in och lek tillsammans med de andra hoppfyllda spelarna och se till att du njuter riktigt ordentligt av de erbjudanden som finns gratis för dig att ta del av.

Klicka här för att börja spela bingo direkt i din mobil!