Kategorier
Bingo

Maria Bingo ger ut bonusar, freespins och gratis spel!

Just nu så händer det riktigt mycket hos Maria Bingo, deras webbsida fullkomligt översvämmas av bonusar, freespins och andra bra gåvor som gör deras spelare riktigt glada. Mellan 8:e December och 1:a Januari så delar Maria Bingo med sig av mer än 10,000 kr i bingovinster och otroliga 250.000 kr på Juldagen! Så vinsterna höjs med ett rejält snäpp! Om du registrerar dig idag så har även du chansen att ta del av alla fina bonusar och freespins som finns i Julkalendern, varje dag öppnas en ny lucka och vem vet vad som finns i den? Det kan vara vad som helst men något är säkert, det kommer vara nånting riktigt bra varje dag!
Nya kunder får också spela gratis, man får 20 freespins på en spelautomat bara för att man registrerar sig!

Det pågår många andra tävlingar också, bland annat tävlingar och utlottningar som du deltar i automatiskt när du till exempel spelat på något bingospel. För mer information om exakt vad som sker så måste du besöka Marias webbsida och kolla in fliken ”Kampanjer”.

Maria

Mer än bara bingo!
Visste du förresten att Maria Bingo numera kallar sin webbsida för enbart Maria? Det finns en riktigt bra anledning till det och det är för att dom byggt ut och skapat en stor casino-del där du hittar alla slags spel du kan tänka dig. Spelautomater finns det gott om, skraplotter likaså. Givetvis hittar du samma bingospel som fanns på MariaBingo också. Men numera har man flera valmöjligheter vilket alltid är trevligt.

Registrera dig hos Maria, klicka här och få dina bonusar!