Kategorier
Bingo

Läs om Piggybingos bonuskoder och andra erbjudanden!

Piggybingo är sidan för dig som tycker om att vara glad, och vem tycker inte om det? Ett glatt humör är en bra start på en vinnardag. Första intrycket när du kommer in på denna sida kan inte beskrivas som något annat än helt magiskt, rosa och väldigt tjejigt, men låt inte det avskräcka er grabbar för här finns många vinster att hämta.

Du får 100kr att spela bingo för direkt när du registrerar dig, och gör du en insättning på 200kr dubblar Piggybingo det! Som om inte det vore spännande nog med lite extra klirr i kassan att spela för så får du dessutom en gratis skraplott, vem vet om det är just den högsta vinsten gömmer sig på?

Läs om Piggybingos bonuskoder och andra erbjudanden!

Här hittar du också bland annat roliga kasinoslots, kortspel, flera olika skraplotter och fyra olika sorters keno. Skulle du ha några funderingar så finns supporten alltid nära till hands, deras svar på mail brukar vara blixtsnabbt och det uppskattas alltid när man är lite extra fundersam eller nyfiken på något. Du hittar självklart även ett telefonnummer du kan ringa och ställa vilka frågor du vill, denna linje är öppen främst på kvällar.

Oavsett om du vill betala med kort eller banköverföring så finns här nog ett alternativ som passar just dig, på sidan hittar du dessutom väldigt lättlästa villkor som för omväxlingsskull inte är meterlånga och på första sidan hittar du dessutom en snabbregistrering så du behöver inte fylla i alla möjliga uppgifter med detsamma innan du tagit dig en rundtur på sidan.

Passa på att fylla spargrisen du också, Piggybingo med alla dess erbjudanden väntar på just dig! Vad har du att förlora? Passa även på att bjuda in en kompis till sidan, så kan ni spela lite bingo tillsammans och chatta samtidigt – ju fler desto roligare.

Aktivera din bonus genom att klicka här och få dessutom 100 kr gratis!