Kategorier
Bingo Bonus

Caratbingo ger dig 200 kr i bingo bonus + 50 kr gratis!

Hos Caratbingo.com kan du njuta av spel i en färgsprakande miljö som får dig att le och trivas i ett hav av diverse vinstmöjligheter. Här kan du avnjuta allt från bingo till slots och spännande bordsspel. Du hittar massiva dagliga vinster och utdelningar på över två miljoner och heta erbjudanden samt kampanjer finns att ta del av varje vecka.

Som ny spelare får du hela 20 freespins på den populära NetEnt maskinen Starburst och 100% insättningsbonus upp till 1500kr vilket gör dina chanser att vinna ännu större och ännu mer spännande. Just nu får du till o med 50kr att spela bingo för gratis – utan krav på insättning! Så här har du verkligen något du kan ta del av utan att riskera att förlora något.

Caratbingo bonus

Att bli medlem är enkelt och det fixar du på bara någon minut genom deras enkla registreringsforumlär på hemsidan, men här kan du dessutom prova på att spela spelen gratis först innan du registrerar dig om du vill känna på utbudet lite grann utan att behöva vara medlem.

Utöver 300 olika casinospel har Caratbingo massvis med spännande bingorum och här lämnar inte jackpottarna mycket att önska. Sidans support har generösa öppettider och här hittar du alltid kunniga medarbetare som finns där just för att hjälpa dig med de frågor du kan tänkas vilja ha svar på längs vägen, ingen fråga är för stor eller för liten för detta team.

Insättningsmöjligheterna är många och du kan garanterat hitta ett alternativ som passar just dig oavsett om du föredrar onlineplånböcker, direktbank eller insättning via ditt kreditkort.

Bli medlem redan idag och träffa alla de andra trevliga spelarna som deltar i samma bingorum som du själv, eller passa på att bjuda in några kära vänner så kan ni tillsammans njuta av många roliga bingokvällar och glädjas till både varandras och egna vinster.

Klicka här för att hämta din bonus hos Caratbingo!