Kategorier
Bingo

888 Bingo Sverige – Bonusar & Erbjudanden!

888 är ett välkänt namn i casinovärlden men visste du att de även har en stor avdelning för enbart bingospel som givetvis kallas 888 Bingo? Här spelas det både 90 och 75-bollarsbingo och det finns även andra slags bingospel men de 2 förstnämnda är de mest populära.

Från bingoavdelningen kan du även komma åt en annan avdelning fylld med spelautomater av hög kvalitet, några av dessa är nätets absolut populäraste spelautomater. Du kanske har läst i tidningar såsom Aftonbladet om enorma miljonvinster på över 100 miljoner kronor? Dessa spelautomater väntar på dig inne hos 888 Bingo.

888 Bingos webbsida
888bingo

Ett bonuserbjudande för nya kunder är att man får 100% i bonus på sin första insättning, denna bonus gäller ända upp till 100 EURO. På nästkommande bonusar så får man 10% i insättningsbonus.

Enligt en bingorecension vi hittade på nätet så får alla som registrerar sig hos 888 Bingo 50 kr gratis utan insättningskrav. Du kommer säkert trivas på 888 Bingo och om du mot förmodan inte skulle göra det så finns det mängder av bingosajter att välja bland. Vi här på Bingozon tipsar enbart om stora seriösa bingosajter som är bra för oss Svenskar så det är bara att komma tillbaka hit och läsa fler recensioner om du inte är 100% nöjd med 888 Bingo.

Spela hos 888Bingo, klicka här och få din bonus!